Skip to content

Cart

Your cart is empty

Welcome the healing power of nature with Greeziis!🌿

Subscribe and discover the secrets of our unique ointments.

Article: Od profíků po rekreační sportovce: Proč všichni volí GREEZIIS chladivou mast?

Od profíků po rekreační sportovce: Proč všichni volí GREEZIIS chladivou mast?

Od profíků po rekreační sportovce: Proč všichni volí GREEZIIS chladivou mast?

Každý sportovec ví, že bolest a ztuhlost svalů a kloubů mohou být běžnou součástí jejich výkonů. Od profesionálních atletů až po rekreační sportovce, každý hledá způsoby, jak maximalizovat svůj výkon a minimalizovat nepříjemnosti spojené se cvičením. Proto jsme přišli s chladivou mastí pro sportovce.

Cesta k perfektní chladivé masti

V naší cestě k vytvoření GREEZIIS chladivé masti jsme prošli několika výzvami. Zpočátku jsme museli experimentovat s různými recepturami, než jsme dosáhli požadovaného chladivého efektu. Nicméně, jakmile jsme ho dosáhli, mast se začala při teplejším počasí rozpouštět.

Neměli jsme v úmyslu přidávat do naší masti umělé látky, a tak jsme se vydali na cestu hledání přírodního řešení. Nakonec jsme objevili kandelilový vosk, který nám umožnil udržet konzistenci masti stabilní i v teplejších podmínkách, což byl poslední krok k ideálnímu receptu naší masti.

GREEZIIS chladivá mast kombinuje účinné přírodní složky s moderními technologiemi, aby poskytla okamžitou úlevu od svalového napětí, bolesti a ztuhlosti.

Jak funguje?

Mast kombinuje chladivý složky, jako jsou mentol, máta nebo kafr, které pronikají do kůže a poskytují pocit osvěžení a uvolnění. Mast také obsahuje přírodní protizánětlivé látky, které pomáhají snižovat otoky a záněty spojené se zraněními a přetížením svalů.

Výhody použití GREEZIIS masti:

Okamžitá úleva od bolesti: Díky svému chladivému efektu GREEZIIS mast poskytuje okamžitou úlevu od bolesti spojené se svalovým napětím nebo namožením

Podpora regenerace: Mast pomáhá urychlit proces hojení svalů a tkání po intenzivním tréninku, což znamená rychlejší návrat k plnému výkonu.

Prevence zranění: Pravidelné používání GREEZIIS masti může snížit riziko svalových zranění a přetížení tím, že udržuje svaly uvolněné a flexibilní.

Kdy mast používat?

Správný čas pro použití chladivé masti závisí na individuálních potřebách každého jednotlivce a na konkrétní situaci. Můžete ji aplikovat před, během nebo po fyzické aktivitě podle svých preferencí a potřeb.

Před výkonem: Pokud preferujete, můžete mast použít před tréninkem jako součást přípravy na fyzickou aktivitu. Aplikace masti před tréninkem může pomoci připravit svaly a klouby na námahu, uvolnit napětí a připravit je na optimální výkon.

Během výkonu: Mast můžete používat i během výkonu, pokud cítíte potřebu okamžité úlevy od svalového napětí nebo nepohodlí. Mast lze snadno aplikovat na potřebná místa během tréninku a vmasírovat do kůže.

Po výkonu: Po ukončení fyzické aktivity je vhodné použít mast k urychlení regenerace svalů a kloubů. Aplikace masti po tréninku může pomoci snížit bolest a ztuhlost, podpořit hojení svalů a připravit tělo na další výzvy.

Nezáleží na tom, zda se rozhodnete použít mast před, během nebo po tréninku - důležité je poslouchat své tělo a reagovat na jeho potřeby. S GREEZIIS chladivou mastí máte v ruce účinný nástroj pro péči o své svaly a klouby, který vám pomůže dosáhnout maximálního komfortu a výkonu při vaší fyzické aktivitě.

Regenerační mast - Magický klenot pro vaše tělo

Regenerační mast - Magický klenot pro vaše tělo

Jedním z největších benefitů CBD je jeho schopnost zmírňovat bolest. Přirozeným způsobem působí na receptory bolesti v těle, čímž může snížit nepříjemné pocity spojené s poraněními, svalovou bolest...

Read more
ROZHOVOR: David Huf

ROZHOVOR: David Huf

Regenerace je pro mě nesmírně důležitá, základem je kvalitní spánek a strava, ale snažím se využívat další prostředky pro regeneraci, které mi vyhovují a mezi něž patří i mastičky GREEZIIS, které m...

Read more