Skip to content

Cart

Your cart is empty

Welcome the healing power of nature with Greeziis!🌿

Subscribe and discover the secrets of our unique ointments.

Article: ROZHOVOR: Daniel Mandys

ROZHOVOR: Daniel Mandys

ROZHOVOR: Daniel Mandys

Můžeš popsat své začátky v tomto adrenalinovém sportu a první zážitky na motokrosové trati?

Mé začátky přišly už velmi brzo, nebylo mi ještě ani 3 roky, když jsem poprvé jel sám na motorce. Dokonce jsem ani nejel na trati, ale jen před domem po ulici.

Jaký je tvůj běžný tréninkový režim a příprava na závody?

Můj trénink se skládá hlavně z přípravy mimo motorku, protože je to časově i finančně náročné, takže na motorce nemůžu jezdit každý den. Je to tedy hlavně posilovna, běh, kolo, plavání a tak dále. Na motorce jsem 2-3 krát za týden.

Jaké jsou výzvy, kterým čelíš při sportu, jako je motokros?

Na motorce čelím mnoha výzvám, ať už fyzickým nebo psychickým. Musím zvládat dělat a vnímat velké množství věcí v jednu chvíli, a to je za mě to nejtěžší.

Který z tvých motokrosových závodů ti utkvěl v paměti nejvíce a proč?

Jednoznačně je to závod mistrovství světa ( MXGP Loket 2023 ), který jsem jel minulý rok. Byla to moje premiéra na mistrovství světa, navíc na domácí půdě a ještě k tomu se mi dařilo. Vždy na tento závod rád vzpomínám. Divácká kulisa byla neskutečná a jelo se mi parádně, třešničkou na dortu byly dva světové body.

Jakou z mastí GREEZIIS používáš a jak ti pomáhá při regeneraci po náročných trénincích a závodech?

Hodně rád mám chladivou mast GREEZIIS. Používám ji po tréninku nebo závodě na ztuhlé a unavené svaly. Líbí se mi silný chladivý účinek a pomáhá mi k rychlejší a efektivnější regeneraci svalů. Regenerační mast GREEZIIS používám zase hlavně po operaci kolene. Pomáhá mi i na jizvy.

Co bys poradil ostatním motokrosovým nadšencům ohledně péče o své tělo a používání specifických produktů, jako je mast GREEZIIS?

Doporučil bych všem sportovcům, aby pečovali o své tělo a dopřáli mu potřebnou regeneraci a odpočinek. Součástí toho jsou samozřejmě i masti GREEZIIS. Přijde mi, že je to hodně opomíjené téma, ale přitom je to velmi důležité.

Jak vidíš budoucnost své motokrosové kariéry?

Momentálně se potýkám se zraněním, takže mým cílem je se co nejdříve uzdravit a vrátit se na motorku. Poté závodit co nejlépe to půjde a hlavně zůstat zdravý. Děkuji všem, kteří mě podporují!

Regenerace sportovců - Klíč k úspěchu - GREEZIIS

Regeneration of athletes - The key to success

Recovery is a key element in the performance of any athlete. Proper recovery is essential for muscle recovery, improved physical performance and injury prevention. In addition to important aspects ...

Read more
Regenerační mast - Magický klenot pro vaše tělo

Regenerační mast - Magický klenot pro vaše tělo

Jedním z největších benefitů CBD je jeho schopnost zmírňovat bolest. Přirozeným způsobem působí na receptory bolesti v těle, čímž může snížit nepříjemné pocity spojené s poraněními, svalovou bolest...

Read more